• slow sex
  • slow sex

Slow sex, el sexe més lent

posted in: PARELLA, SLOW SEX, VIU SLOW | 0

L’slow sex és com es coneix la tendència a gaudir de la relació sexual de manera pausada i sense presses. I malgrat que pugui semblar una moda, no és un invent recent, sinó més aviat el contrari. I forma part de l’estil de vida slow.

El ritme que portem ens ha obligat a parcel·lar molts aspectes de la nostra vida, i el sexe n’és un. La reivindicació del sexe més lent no pretén treure l’emoció a una trobada ràpida, furtiva, lasciva que ens pot produir una d’aquelles relacions tipus pim pam. Sinó reclamar unes relacions sexuals on tots dos membres de la parella puguin deleitar-se al màxim més enllà de l’orgasme.

slow-sex-1

Però tampoc es tracta simplement d’endarrerir l’ejaculació, sinó de fer que cos i ment gaudeixin de cada moment i que l’orgasme vingui a completar una relació. I no a convertir-se en l’únic objectiu de l’acte sexual.

“L’orgasme és el màxim complement de la relació sexual, no l’únic objectiu”.

ELS PRELIMINARS EN EL SEXE LENT

Sí, els preeliminars són imprescindibles. Però això no vol dir començar 10 minuts abans com si fossis un pop a tocar els genitals  del company o companya. Sinó que els preeliminars han de ser presents en el dia a dia i ha de tenir un concepte molt més ampli.

slow-sex-2

No podem pretendre que després d’un dia penós, d’esgotament físic i/o intel·lectual, de les bronques del cap o dels clients, del corre-cuita per portar els nens al cole, als extraescolars, al dentista… del què faré avui per sopar o de no queda llet al rebost, la nostra parella s’encengui com un llumí per quatre tocaments. Menys encara, sí l’última vegada que l’hem vist ha estat aquest matí mig ensomiats i no li hem dedicat ni una tendra mirada.

SEXE TÀCTIL, PERÒ SENSE PANTALLES

Per aconseguir una relació slowsex cal pensar-hi tot el dia, cal recordar-li allò de “tinc ganes de tu”, cal fer un d’aquells petons que el/la posen a cent només per dir-li bon dia, cal un bon massatge estirats al sofà, cal buscar un moment sense nens, preocupacions ni interrupcions.  

slow-sex-3
Photo by Greg Raines on Unsplash

I sobre tot, sense pantalles. Es calcula que els espanyols han reduït la freqüència de les relacions sexuals com a conseqüència d’emportar-se el mòbil o la tableta al llit. A això li sumem que prop de la meitat dels nord-americans aturen la seva relació sexual per agafar el telèfon o, el que és pitjor, per llegir el missatge o el mail que els acaba d’arribar. Això apaga qualsevol passió! I sí, l’slow sex, malgrat el seu nom, és passió.

CONSELLS PER TROBAR L’ SLOW SEX

  1. Encendre la flama de bon matí: entrar mentre l’altre es dutxa i jugar, mirar com l’altre es vesteix, dedicar cinc minuts a flirtejar, tocar-li la cuixa per sota la taula durant esmorzar, besar-vos amb passió abans de marxar a la feina…
  2. Explora el seu cos i el teu: sembla una obvietat en el cas del sexe, però moltes parelles es limiten als genitals. Descobreix les orelles, els peus, el ventre, el coll… poden ser increïblement excitants si se’ls acarona.
  3. Parla de sexe: no en un sentit instructiu, sino més aviat provocador. Explíca-li què t’agradaria provar o repetir, com t’agradaria fer-ho, on, què t’excitaria més… I això ho podeu fer xiuxiujant a la cuina, en una trucada des de la feina o amb missatges pujats de to. El secret és fer-ho durant tot el dia.
  4. I explica què vols i com ho vols: no cal fer de notari o escriure un manual d’ús.  Fer peticions suggerents abans de començar o durant la relació pot ser molt excitant, perquè s’apel·la a les fantasies sexuals.
  5. Toca, toca i toca. No només quan s’inicii la relació, sinó en qualsevol dels moments que us veieu. Els massatges són relaxants i conviden a alliberar tensions. Si qui te’ls fa és la parella, a més obren la porta a un joc més sexual.
  6. Utilitza joguines sexuals. I perquè no? trenquen amb la monotonia, provoquen distensió y una compenetració més intensa en la parella en acceptar que es tracta d’un joc en comú.
  7. Utilitza tots els sentits: existeixen infinitats d’olis i productes que permeten llepar després d’un massatge. No et centris en els genitals. L’esquena, la panxa, les cuixes, els peus… poden ser terriblement excitants.
  8. Centrat en la parella, després ja vindràs tu: fes-la gaudir i això t’excitarà. Ho podeu fer per torns, com si es tractés d’un joc, d’aquesta manera el plaer durarà més.

EL PLAER DE L’SLOW SEX

La conclusió de tot això és que el sexe ha d’aportar plaer per ell mateix, en tot els seus matisos. Que el pell a pell, tan imprescindible en tots els camps de les relacions i comunicacions humanes, sigui el protagonista de les relacions sexuals per arribar a un plaer que va, fins i tot, més enllà del físic.

Photo by Dimitar Belchev on Unsplash

No es tracta d’envoltar el sexe d’una àurea trascendental, sinó de gaudir d’ell en tota la seva expressió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *